Transformă-ți corpul într-un album cu tatuaje. Programează-te la EliTattoo 0743.695.194

Stiri si noutati din lumea tatuajelor

Pentru a-ti hrani pasiunea, Tatuaje-Brasov.ro te tine la curent cu tot ceea ce este nou in lumea tatuajelor. Stim ca iti place sa fii la zi cu informatiile proaspete din domeniu tatuajelor asa ca urmareste-ne si vei afla cele mai neobisnuite detalii despre celebritati tatuate si ce semnificatie are pentru ei arta pe corp.

 Contactează-ne acum

 

Tony Barton s-a tatuat aproape în întregime pentru a patra oară

Postat în Stiri si noutati din lumea tatuajelor

Tony Braton este cel mai tatuat britanic, după ce s-a tatuat aproape integral pentru a patra oară. Tony, în vârstă de 55 de ani, a declarat că este dependent de tatuaje. Aproximativ fiecare parte a corpului său (mai puțin fața, palmele, tălpile și organul masculin, numit de Tony  "the little fella") este acoperită de desene cu teme orientale și dragoni, zei, tigri etc. 

13 celebrități care au mai multe tatuaje decât ai fi crezut

Postat în Stiri si noutati din lumea tatuajelor

Un tatuaj este o decizie serioasă, permanentă, care trebuie să aibă o semnificație importantă pentru tine. Acesta este motivul pentru care unele vedete își poartă tatuajele ca pe niște semne de onoare și le amplasează la vedere. Pe de altă parte, sunt și foarte multe celebrități care preferă să își păstreze tatuajele ascunse de ochii curioșilor.