Transformă-ți corpul într-un album cu tatuaje. Programează-te la EliTattoo 0743.695.194

I s-a interzis să mai zboare cu avionul din cauza tatuajului cu Pinocchio

Un călător și-a expus tatuajul cu Pinocchio din zona intimă în fața tuturor celor din avion în timp ce flutura o jucărie sexuală. Incidentul din timpul zborului spre Maiorca a fost catalogat de protagonist ca fiind "doar o glumă."
 
Tom Washington, în vârstă de 22, din Grimsby, UK, a primit o interdicție pe viață din partea companiei de zbor Jet2.com.
 
Reprezentanții companiei i-au descris comportamentul ca fiind dezgustător, mai ales pentru că de obicei în avion se află multe familii și astfel de acțiuni nu sunt tolerate. 
 
Tom povestește că s-a urcat la bordul avionului cu destinația Maiorca împreuna cu alți 22 de prieteni, îmbrăcați ca personalul feminin al companiei de zbor. 
 
 
Lucrurile au luat o întorsătură ciudată în avion când Tom și-a expus tatuajul pe care îl are în zona intimă cu personajul său preferat din copilărie, Pinocchio.
 
 
"Eram 23 și ne-am întâlnit la aeroportul East Midlands. Ne-am trezit cu noapte în cap ca să avem timp să ne aranjăm, ca niște doamne prezentabile. "
 
 
“Cu toții eram foarte încântați și toți din jur, echipajul și călătorii râdeau când ne-au văzut. Ne-am ocupat locurile și am ascultat instrucțiunile de siguranță."
 
“M-am ridicat pentru că jacheta mă strângea și așa mi-am arătat pieptul acoperit cu un sutien. Atunci am încercat să ajut la explicația instrucțiunilor, folosind o jucarie sexuală."
 
“Erau și niște persoane în vârstă acolo, care au râs. Unul dintre prietenii mei a zis că am un tatuaj cu Pinocchio și le-am arătat, acela a fost momentul în care mi s-a cerut pașaportul.”
 
După acest incident, lui Tom i s-a spus că nu va mai putea călători înapoi cu aceași companie. Prietenii lui au strâns 130 £ (254$) pentru a-l aduce acasă cu o altă companie aeriană.
 
Jet2.com a raportat incidentul poliției, însă reprezentanții au spus că nu știau despre această întâmplare.
 
Nu este pentru prima dată când Mr.Washington a întrecut măsura.
 
În decembrie 2013, Tom a provocat zarvă și la un meci local de fotbal când a dat buzna pe teren împreună cu prietenul său, Lewis Hopkinson. Pentru acest fapt au primit în urma procesului o amenda de 1182 dolari. 
 
În urma ultimului incident, un reprezentant al Jet2.com a spus "Jet2.com i-a interzis lui Thomas Washington să mai zboare cu această companie, din cauza comportamentului indecent în timpul zborului spre Maiorca din ziua de vineri, 1 mai."
 
“Ne mândrim cu serviciile prietenoase pe care le oferim clienților noștri, așadar ne permitem să acționăm împotriva celor care ne ofensează pasagerii și echipajul, au declarat cei de la compania aeriană.”