Transformă-ți corpul într-un album cu tatuaje. Programează-te la EliTattoo 0743.695.194

Dmitriy Samohin

Dmitriy Samohin, din Ucraina este fara indoiala unul dintre cei mai talentati artisti tatuatori realisti din lume.  Tatuajele sale, atat cele color cat si cele alb negru au dus la un nivel nou ceea ce insemna arta tatuarii realiste. 
 
 
 Intr-o scurta perioada de timp a ajuns sa fie cunoscut drept unul dintre cei mai buni artisti tatuatori din lume. De exemplu, a castigat Asociatiile Nationale de Tatuaje "Premiul pentru cea mai buna alegere a unui tatuaj realistic", "Premiul pentru cea mai buna alegere a unui tatuaj in culori pe spate", "Premiul publicului pentru tatuaj realistic" si "Premiul publicului pentru tatuatorul celui mai reusit tatuaj pe spate in culori"
 
 
 Si acestea sunt doar cateva dintre cele mai impresionante premii acordate artistului.  Unul dintre cele mai inspirate tatuaje ale sale este un portret fantastic al salbaticiei, facut managerului sau international  Evelyne Anais. Acele tatuaje pur si simplu te lasa fara cuvinte! De asemenea, sunt si alti artisti tatuatori celebri care ii lauda munca si nivelul realistic extraordinat la care acesta a ajuns.
 
 
In prezent este unul dintre cei mai cautati artisti tatuatori din lume, pentru a lucra pentru diferite saloane si pentru a participa la conventii, seminare si ateliere de tatuaje, iar lista continua.
 
 
Daca vrei sa ai un tatuaj facut de Mr. Samohin, trebuie sa stai la rand pentru o programarea pentru ca lista este din ce in ce mai lunga!